Var är sommaren?

Sitter här och undrar var sommaren har tagit vägen, var helt överlycklig när det var 22 grader i vattnet och närmare 30 grader på land en hel helg. Trodde det skulle bli en riktig toppen sommar men jag hade tydligen fel...hittills har det bara varit regn, mulet eller kallt när jag har varit ledig så typiskt vill ju att det ska vara varmt så man svettas, klagar över värmen och bränner sig i solen fast man har solskyddsfaktor 10 i ansiktet. När blir det så?

Längtar verkligen till fredag när jag får träffa min älskade E igen, alldeles för länge sen vi sågs nu, tänker på dig varje dag och saknar! Men nu i helgen ska vi ta igen all förlorad tid. Kanske träffar L också, det känns också som det är ganska länge sen även om det inte var det men det var ett tag sen vi var ute tillsammans.

Nu ska jag ta något att äta och drömma mig bort...

image6

När städning är underbart...

Förra veckan hade jag förberett allting så noga, jag skulle skriva klart kompletteringarna till mitt arbete som har väntat i flera veckor. Jag hade tagit fram datorn och alla böcker jag behövde, satt mig bekvämt i soffan med datorn i knät och lite snacks bredvid mig, hade till och med tagit med mig en vattenflaska så jag inte skulle behöva resa mig förren arbetet var klart.
Då plötsligt i ögonvrån så ser jag någonting som svävar utmed golvet i draget från altandörren som jag öppnat för att få frisk luft och därmed öka kreativiteten. Det är något litet, grått och luddigt, min blick söker sig mot det och som jag trodde, en dammråtta! Snabbt kom jag på benen för där kunde den ju inte ligga, dammsugaren åkte fram och när jag ändå hade den framme drog jag över golven i de andra rummen också. Sen såg jag att bokhyllorna var förskräckligt dammiga så om jag inte dammade dem skulle de oönskade husdjuren snart vara tillbaka så jag hämtade en trasa och åtgärdade det också. När jag 1,5 timme senare grundligt hade dammat bokhyllor, damsugit och moppat golven och även gjort rent toaletter så såg jag att badkaret behövde skuras, jag var verkligen "inne i ett stim" som Å brukar säga. Så när det var renjort efter konstens alla regler var klockan så mycket och jag så trött att jag packade ihop arbetet satte på en bra film och åt upp mina "plugg snacks" utan dåligt samvete eftersom jag faktiskt hade gjort massa nytta.

Så nu har jag upprepat proceduren, plockat fram snacks och vattenflaska, satt mig bekvämt i soffan med en filt om benen och datorn i knät med alla böcker och papper inom räckhåll så nu ska arbetet bli klart!
Eller när jag tänker efter, jag undrar när vi rengjorde ungnen och frostade av frysen sist...

Någon som känner igen sig? ;) 

RSS 2.0