Ledig!

Yes! Idag är jag ledig, hela dagen, så otroligt skönt. Jag vet att jag skrev igår att jag skulle lägga upp en bild om jag överlevde arbetsdagen men trots att jag överlevde så gjorde jag inte det. Jag fick faktiskt sluta lite tidigare igår så jag behövde bara jobba 13 timmar istället för 14. Men jag var ändå helt slut när jag kom hem en annan orsak var också att jag kom hem precis samtidigt som Desperate Housewives började och eftersom det är ett av veckans få nöjen för mig så fick det gå före bloggen.
Den här dagen har jag utnämt till den stora städdagen här hemma, varenda liten vrå ska vara ren ikväll. Julstädning tror jag det kallas och för en gångs skull kommer jag ha besök när jag är klar. Annars brukar jag städa och sen är det ingen som får se det men ikväll kommer Lasse så han kan inspektera min städning. Han kommer även få rollen som vittne om någon skulle tvivla på att det faktiskt var så rent som jag hela december kommer hävda att det var.
Men om jag ska hinna med allt jag har tänkt så är det nog bäst jag sätter fart, medan jag städar kan ni njuta av de färglada och vackra bilderna på drakfrukten jag och Lovisa delade på i helgen:




Zzzzzz...

Morgonstund har guld i mun, den som kom på det kan inte ha gått upp såhär tidigt. Det är snart dags att åka till praktiken igen, ska jobba hela dagen idag så jag kommer inte ut från avdelningen förren 21.30 ikväll. Kommer jag orka? Det vet jag inte men jag hoppas på det och om jag gör det ska jag lägga in en bild på en cool frukt vi åt i helgen =)

Just nu

Jag har gått och nynnat på den här låten en tid nu och är det någon som undrar vad jag tänker just nu så är det bara att spela upp den.

Bakdag

Idag har jag ägnat eftermiddagen åt att baka, det är nästan som en hobby kan man säga. Tog just ut den sista plåten ur ugnen. Resultatet blev: 20 pizzabullar, 31 lussekatter och 19 vaniljfyllda saffransbullar. Nu är det fikadags!


Pizzabullarna ligger redan i frysen

Katastrof

Såg att det är tre veckor sen jag bloggade sist, varför blev det så? Jag vet faktiskt inte...det har varit så mycket på gång senaste tiden. Har ju dessutom varit utomlands en vecka, det var helt underbart. Såhär efteråt känns det mindre underbart när man tittar ut och regnet öser ner, sen tittar man ner och ser att det snöar från kroppen. Huden på benen är värst, det kliade så fruktansvärt på vaden tidigare idag så jag drog upp byxbenet och kliade. Det fick jag snabbt sluta med när jag såg flagorna yra omkring värre än flingsalt i ett medelhavskök. Kommer jag ha någon hud kvar i slutet av helgen undrar jag och hur ska det bli när jag kommer till praktiken på intensiven och strör hud omkring mig.
Nu kanske man kan tycka att jag borde ta en dusch-borste och borsta bort allting. Jag har försökt och det blir bara värre...
Men trots att det mest synliga beviset, solbrännan, ramlar av så har jag i alla fall alla minnen kvar för resten av  livet =)







Behöver jag säga varför jag längtar tillbaka?

RSS 2.0