Från ett jobb till ett annat

Har jobbat som studentansvarig på avdelningen idag, det innebär mestadels pappersarbete. Vilket iofs kan vara ganska skönt att växla mellan ibland när man känner sig lite seg och osocial. Efter en heldags skrivbordsarbete på avdelningen fortsatte jag till mitt nästa "arbete" mitt hemliga projekt som tar ganska mycket tid då det är något helt nytt som jag aldrig gjort förut. Sitter framför datorn och sliter mitt hår när jag inte lyckas lista ut hur jag ska göra för att få till det jag vill uppnå och jag har säkert läst varenda tutorial och how to i ämnet. Fick alldeles nyss ett genombrott då jag insåg att det var så busenkelt att det nästan inte är sant. Men det är mycket arbete kvar innan jag vill avslöja vad det handlar om. Fast om jag fortsätter att göra såhär stora framsteg och om jag lägger ner lite mer tid så kanske det går väldigt snabbt till första "releasen" kommer.

Ikväll blir det badminton i Enskede rackethall, det tog bara drygt 3,5 månad att ta sig för att boka en tid. Men ikväll är det alltså premiär! Nya racketar och nya bollar, ingenting kan stoppa oss från att bli badmintonens Björn Borg (det finns säkert någon världsstjärna i badminton men jag är inte tillräckligt insatt).

Nu ska jag fortsätta med arbete nr 2 så att det blir något riktigt gjort innan det är träningsdags!

Vad hände?

Jag skulle ju börja blogga igen men efter ett inlägg hände det något. Eller rättare sagt det hände ingenting...kanske är bloggandet ingenting för mig eller så är jag bara för tankspridd för att komma ihåg att göra det regelbundet.
Just nu är det mycket som händer här i förorten, det är fortfarande inofficiellt och därför så nämner jag inga detaljer ännu men så småningom kommer det bli en stor release här (om jag kommer ihåg att fortsätta blogga).

Idag står det nattjobb på schemat så jag har försökt att vila så mycket som möjligt för att inte bli allt för trött inatt. Jag lyckas ju aldrig sova länge fast jag har tänkt det, idag vaknade jag ca 8.45 och sen var det helt omöjligt att somna om. Nu sitter jag i soffan med Skurt i knät och laddar efter min session med strykjärnet innan jag tar tag i köket och dammsugaren. Kan vara skönt att ha det gjort innan helgen :) Till nästa gång ska jag fundera ut något roligare att skriva om men just nu är min kreativa glöd ganska svag så jag avviker och städar lite istället.

RSS 2.0