15 timmars arbete...

Yes, så kan det vara om man jobbar inom landstinget. En kollega var sjuk igår så jag blev "erbjuden" att stanna hela dagen vilket gjorde att jag fick jobba från kl 7 till kl 21.30, sen var det vissa omständigheter som gjorde att jag inte kom iväg från jobbet förren kl 22 så jag spenderade 15 timmar på jobbet igår. Måste erkänna att jag var skapligt trött när jag kom hem. Jag tog en dusch sen skulle jag bara ligga i soffan några minuter och varva ner medan Lasse jobbade. Jag var förmodligen mer nervarvad när jag lade mig än jag trodde för jag sov inom tre minuter.

Är ledig idag i alla fall så jag tänkte göra lite småpyssel här hemma och sen laga mac n´cheese till middag. Bara makaroner och en massa ost, blev förtjust i det när jag var i Poole. Som tillbehör till det tänkte jag baka något gott bröd, men det är nog ingen brådska för min älskade sambo kommer förmodligen att vara kvar ganska sent på jobbet idag också. So much to do so little time...men om en vecka drar vi iväg till solen och då blir det bara vila, god mat och drinkar, I like :)

Hemma igen

Är åter tillbaka i huvudstadensförort. Var det redan igår men då blev det ingen tid att uppdatera.
Efter att ha varit på gympan i söndags insåg jag att min kondition inte riktigt var som den har varit när jag tränade två ggr i veckan, kan bero på att jag nu tränar sporadiskt någon gång varannan vecka. Därför tänkte jag i söndags att nu ska det bli ändring på det! Det är svårt för mig att ha bestämda träningsdagar eftersom jag jobbar kväll ibland och dag ibland. Vissa gånger när jag jobbar kväll är jag hurtig och åker in till stan för att träna innan men jag börjar inse att det blir lite för stressigt för ibland hinner jag inte äta lunch innan jag börjar jobba då så jag får passa på de gånger jag slutar 15.30.
Alla dagar utom onsdagar för då är det ett pass med en ledare som jag inte alls gillar som är det enda som passar min arbetstid. Håller iofs på att efterforska gympan här i Fisksätra som jag har sett lappar om men det verkar inte finnas något just nu. Kanske något för mig att ta tag i?
Summan av detta är iaf att jag hann inte uppdatera igår för jag åkte direkt från jobbet till Friskis, sen gick jag och grundade lite inför Egypten i solariumet och när jag kom hem så mailade jag om gympan.
Då vi hade en bil till låns igår så tyckte Lasse att vi kunde åka och handla på ICA Maxi så det gjorde vi tyvärr blev det ingen storhandling för jag fick årets värsta halsbränna så jag tillslut mådde illa. Men det blev åtminstone hamburgare med tillbehör och lite annat som var slut här hemma. Så nu sitter jag här med Karlssonsfyrkant och viol te som jag tänkte njuta av innan jag går ut och städar upp i köket.
Skurt har förberett lite åt mig genom att stjäla hamburgaren som jag och Lasse glömde i stekpannan igår. Vi blev lite förvånade när vi kom upp och såg att stekpannan var tom eftersom vi kom på att vi glömde lägga undan den. Mest förvånad blev jag eftersom Skurt trampade runt och ropade efter frukost imorse om han hade smällt i sig en hel hamburgare med ost på. Sen kom svaret på hur han kunde vara hungrig, på dörrmattan låg hamburgaren kvar med osten borta och bara en lite tugga tagen på själva burgaren.
Typiskt barn, att bara äta upp pålägget haha!

Tänk att den här lilla kvällsängeln kan förvandlas till ett sånt morgonmonster...

RSS 2.0