Jag är en av 5%

Efter att ha hört så mycket de senaste dagarna om Alex Schulman så var jag tvungen att googla honom för att se vad som dök upp och undersöka om han verkligen är så speciell som det verkar. Hittade massa länkar men det roligaste var ett IQ-test som han hade gjort på Illustrerad Vetenskap som bevisade att han var smartare än typ 94 lr 95% av befolkningen. Men in your face Alex! Jag fick nämligen 128 och är därmed smartare än 96% av befolkningen =) Nästan i klass med Mensa men jag har klarat deras nättest en gång också även om jag inte är så intresserad av att vara med där, vet inte hur säkert ett IQ test egentligen är. Men men jag är tydligen smartare än Alex Schulman iaf, haha ;)

IQ-test

Seg start

Vaknade efter 8 timmars sömn men var ändå sjukt trött, somnade om typ tre gånger och hade korta sekvenser ur någon konstig dröm. Det är väl tenta ångesten som kommer krypande, brukar få konstiga drömmar då av någon anledning. Om jag hade varit mer uppmärksam på psykologi föreläsningarna kanske jag skulle veta varför, annars kanske jag får svaren när vi läser psykiatri istället, haha.
Det blev ingen olaglig nedladdning av Grey´s igår, somnade istället så nu har spännigen lagt sig så att jag klarar av att vänta till nästa vecka. Borde väl fortsätta läsa på om astma och kol men det är så segt att läsa samma sak om och om igen utan att egentligen veta om något fastnar eller om jag bara läser innantill, lite för mycket tjuvkikande på anteckningarna än så länge...ja ja, om ett dygn är jag klar och då har jag väl en känsla för hur det har gått.

Grey´s anatomy

Har precis sett dagens avsnitt, spelade in det eftersom jag skulle följa C till tåget. Vet inte hur jag ska klara av att vänta till nästa vecka på att se hur det går. Alla andra laddar ju ner tv-serier men jag har aldrig gjort det, känner mig frestad att göra det nu men då har jag ju inget att se nästa vecka och när man inte gör något annat än att plugga så behöver man ju något annat att se fram emot.
Ska fundera en liten stund till sen kanske jag går och lägger mig om jag inte beslutar mig för att jag inte kan vänta... 

Intensiv studier

Dags för den första salstentan för terminen på fredag, har inte börjat plugga än...Men det är som tur är bara på en del av kursen, sen inför den stora tentan har vi en vecka ledigt för att plugga då ska jag åka hem till mor och far för att få lugn och ro. Borde ha börjat plugga för länge sen efter vad jag har hört på andra men jag har inte haft tid. C kommer ju till Sthlm i eftermiddag också det ska bli kul även om jag egentligen behöver plugga men man kan ju inte sitta framför datorn hela dagen.
Måste bara nämna att jag sprang Lidingötjejlopp i söndags 10 km på 1h5min, ganska nöjd har ju fått höra av experter att det var en väldigt bra förstagångs tid =)
Men nu ska jag ta mig i kragen och börja läsa!

Mina närmaste vänner resten av dagen...
image8

RSS 2.0