Långhelg

Efter att ha jobbat 7 dagar i sträck så är jag äntligen ledig! När man är mitt uppe i arbetet då skulle jag säkert kunna jobba hur många dagar som helst utan ledigt, eller så känns det åtminstone, speciellt när man jobbar blandat med dag och kväll så man får sovmorgon ibland. Men när man väl är ledig så är det såklart otroligt skönt. Idag kommer Cissi för att spendera helgen här, ska bli riktigt kul att träffa henne igen var så länge sen!
Men besök innebär också "arbete" det är fortfarande lite städning kvar sedan igår som ska göras och så behöver jag handla så vi har något att äta. Men först ska jag ta något att äta till frukost om vi har något vill säga...



En bild på mina nya glasögon =)

Höst

Nu är det verkligen höst ute, ganska mysigt ändå tycker jag och man får mer tid till saker inomhus som att blogga till exempel. När det är sommar får man ju som nordbo panik så fort solen skiner, man måste ut och ta tillvara på varenda sekund eftersom att sommaren är så kort. Men höstsolen skapar inte lika mycket ångest, man vet att den kommer finnas där under några månader från och till och man blir ändå inte lika solbränd så man behöver inte sitta och pressa i bikini.
Idag gav jag ett "löfte" till Lasse innan han åkte till jobbet för jag jobbar kväll och är fortfarande kvar hemma. När han gick ut genom dörren så sa jag att jag skulle göra fint här tills han kommer hem och eftersom jag ska åka till jobbet om ca 3 timmar så är det bäst jag sätter fart om jag ska hinna göra mig klar och fixa matlåda också.

RSS 2.0