Framtidsplaner

Efter att spontant kommit på att jag i fredags skulle åka ner till mina föräldrar för att låna massa kurslitteratur är jag nu tillbaka i Sthlm.
Fick 2,5 inbjudningar i helgen så jag har väl varit efterlängtad antar jag ;)
Var så duktig igår och sprang en hel mil! mitt nya rekord, det tog visserligen en timme men kicken det gav att bara ha klarat av det gjorde att tiden inte spelar så stor roll tog den mest för att avgöra om jag hade en chans att starta den 28 september. Då ska jag nämligen springa lidingö tjejlopp som är just 1 mil, alla som vill får agera hejaklack vid mållinjen glöm inte att ta med er vatten och en handduk bara (de som såg mig efter helgens mil vet att det behövs, haha)
Det leder mig osökt in på planerna inför framtiden jag ska nämligen tillsammans med L och H ta tjejklassikern nästa år. Då kanske någon tänker att varför göra det när man kan ge sig på "the real stuff" men jag vill kunna prestera bra i alla lopp så under tiden jag pluggar kan jag inte lägga ner den tiden på träning det krävs för de loppen så jag börjar i mindre skala.
Vi ska anmäla oss till tjejvasan nästa vecka och boka en stuga att bo i jag är helt exalterad och laddad :D I hemlighet har jag också ett annat mål men det ska jag hålla för mig själv ifall det inte lyckas men nästa sommar kommer resultat att redovisas om det har lyckats.
Nu ska jag surfa in bland stugbyar och hitta något mysigt ställe att bo på i februari.
Är det någon som är sugen på att joina oss är det bara att höra av sig ju fler desto roligare!

Smart...eller inte

Har äntligen packat upp och lagt in alla kläder och nästan alla saker, måste ju ha något att göra de andra lediga dagarna också, haha.
Lyckades ju glömma körkortet i en handväska som jag inte fick med mig när jag åkte hem så mamma skulle skicka det till mig men för att vara på den säkra sidan betalade hon för rekommenderat brev. Men vad ser jag när jag strosar iväg för att hämta ut det så jag kan ta ut pengar till mat? Jo, för att lösa ut brevet måste man legitimera sig...jag försökte ändå med att säga att mitt leg låg i brevet men de kunde inte öppna det utan att jag legitimerat mig så jag skulle gå hem och hämta en förälder, min pojkvän eller min man som kunde intyga att jag var jag. De två sista alternativen existerar inte och det första befinner sig ca 25 mil bort. Då önskade min singel själ att jag inte var så singel. Tur att jag har J som en räddare i nöden kommer hit efter jobbet och löser ut brevet åt mig.
Smärtan förut var bara falskt alarm, nu är de borta och jag fick inget besök, tur för då hade jag väl inte kommit iväg till skolan imorgon. Nu ska jag ut i köket och diska, tredje gången gillt för diskhon har varit upptagen i ca två timmar nu. Kanske bara jag som har taskig tajming...

Ledig dag

Känns konstigt att börja skolan ena dagen och vara ledig nästa och som om det inte vore nog så är jag ledig torsdag och fredag också. Skönt visserligen men samtidigt så finns det så mycket att göra. Måste hitta lite böcker till kursen och läsa några artiklar plus att jag inte har tagit tag i packningen något vidare.
Ska köpa ett träningskort också men var ska man träna? Friskis är ju min "hemma plan" men så blev jag lite sugen på att hänga på H på hennes träningsställe men det tar nästan en timme för mig att åka dit så det kommer nog bli för jobbigt om jag känner mig. Men vi måste åka skidor ihop i vinter, tjejklassikern är inga problem för oss! ;)
Känns som att jag aldrig kommer komma igång idag riktigt, trodde jag skulle få åka till akuten förut för jag låg uppkrupen i fåtöljen förut med årets värsta smärta i magen, kändes som att livet höll på att ta slut. Tills jag upptäckte att jag bara fick en flashback av det som alla tjejer upplever en gång i månaden...kändes ganska meningslöst att bara få smärtan när det inte hände något annat men men. Efter att ha tvingat mig ut i köket och fixat te och macka, haft en smått ansträngd konversation med en granne, ansträngd från min sida eftersom jag nästan blev svettig av smärtan, så lyckades jag pilla i mig en värktablett och nu börjar jag lite smått att återvända till livet igen. Kan bara säga tack gode gud att jag inte behöver uppleva det här varje månad, över ett år sen sist och det känns lite lagom. Kommer aldrig kunna skiljas från min implanon ;)

Äntligen hemma! (i dubbel bemärkelse)

Kom tillbaka till Sthlm igår kväll efter en lång dag med träning i Lkpg. Hur orkar man egentligen 5 träningspass på en dag? Jag gjorde det iaf inte utan satt och slappade på en matta i ett hörn medan de andra svettades på gympa golvet. Såg ett pass som verkade jätte kul men jag hade redan duschat och orkade inte vara med men man blev verkligen inspirerad att träna själv iaf.
Sen hade jag ca ett ton packning att frakta med mig trots att min far redan kört upp en hel garderob, fick som tur var hjälp annars hade jag nog fallit ihop i en hög utanför pressbyrån eller nåt, haha.

Så har jag även hunnit med att börja skolan, ingen mjukstart direkt...seminarium hit, examinationer dit och 9 forskningsartiklar på engelska som ska läsas innan kursen är slut plus en massa böcker. Det får jag ta tag i på min lediga dag imorgon.
Nu ska jag gå och handla för jag har verkligen nada i kylskåpet, hyllan är helt tom. Sen ska jag börja röja lite här hemma det ser ut som sju svåra år och en krigszon.

Döm själva...

image8

RSS 2.0