Spruta och praktik

Nu har det gått lite trögt för mig ett tag här i bloggen, är helt slut av praktiken. Även att det inte alls är långa dagar blir man helt seg av att gå upp 04:45 och inte komma hem förren 12 timmar senare. Hur ska det gå när man ska jobba sen undrar jag då. Man får väl flytta närmare sjukhuset kanske...
Igår var pappa här och hämtade två stora väskor med kläder så nu har jag massa plats i garderoben, frågan är bara hur allt ska få plats när jag ska dela garderob med min syster i sommar, de lär väl bli några gräl innan allt är klart antar jag.

Snart ska jag åka och ta spruta på city akuten där Sveriges mest otrevliga människor jobbar så jag vill verkligen inte, men jag vill verkligen inte ha hepatit B heller så det får väl vara värt det...sen ska jag vidare till min kära praktikplats, hoppas det händer mer idag än vad det gjorde igår iaf. 7 patienter på 4 sjuksköterskor, då får man sitta mycket. Jag vill ju ta massor av prover och ge injektioner, ska be om att få vara med på några operationer snart så det blir lite spännande iaf...men men nu ska jag ladda inför mardröms sprutan och kanske göra något vettigt med min lediga tid.

RSS 2.0