Radbrytning

Man ska ju göra radbrytningar ibland för att texten ska bli mer läsarvänlig. Tro mig jag gör perfekta radbrytningar men jag har märkt att de försvinner när jag publicerar inlägget så allting blir en enda kompakt text...undrar varför?

Imorgon!

Imorgon kommer det bilder! Lovar inget eftersom jag hade ambitionen att lägga upp bilder idag och se hur det gick. Eller det finns ju inget att se men ni fattar...Ville inte att det skulle se ut som att vi bor i en krigszon så jag tänkte städa upp lite först men jag kan ju aldrig göra något med måtta. Så jag började fixa med alla verktyg för att kunna ta bort den tråkiga, förlåt Lasse, bokhyllan som stod i hallen. Vilket ledde till att jag skurade ur verktygslådan och organiserade den och på den vägen är det. Ungefär samma typ av projekt dök upp överallt och kontoret ska vi inte prata om...där har vi nog inte gjort något på flera månader, förutom att fylla på med saker och papper då. Tog sin lilla tid att sortera upp vad som skulle sparas och vad som skulle slängas men att sortera in allt som skulle sparas i rätt pärm lämnade jag till en annan dag för det kändes som att jag börjar ordna med papper så kommer det bli ett flera timmars projekt för det finns så mycket att fixa. Jag är nog en liten pappersnörd innerst inne för jag gillar att få en hög med papper framför mig och sedan organisera och placera dem i rätt kategori under olika flikar i olika pärmar. Tänker nog ta en dag i en snar framtid och gå igenom allt som finns i olika tidskriftssamlare och tidningskorgar där inne. Vi behöver bli lite mer organiserade när det gäller sådant. Speciellt om mitt nya projekt ska komma igång snart, hoppas på det åtminstone, Lasse ska hjälpa mig när han kommer hem från Texas =) Men som jag sa i inledningen, städningen tog sådan tid att det blev mörkt, plus att jag inte är riktigt klar än, så det skulle inte blivit så bra bilder. Därför är målet att ta några bilder imorgon och lägga upp. Kan hända att vissa rum t.ex. kontoret får komma med i nästa upplaga av hemma-bilder för det är fortfarande lite katastrofvarning där. Nu kom Skurt in och lade sig på mina ben här i sängen så det är väl dags att släcka och sova nu så jag är utvilad till jobbets planeringsdag imorgon. Sov gott!

Vågor...

Så har mitt bloggande varit, det går i vågor...ibland skriver jag flera gånger om dagen och ibland inte alls på flera veckor. Det beror väl lite på hur mycket det är på jobbet och vad jag har att göra hemma. Egentligen är det lite synd att det är i perioderna jag har massor att göra som jag inte skriver särskilt ofta för det är ju då jag faktiskt har saker att skriva om.... Nu har jag inte så mycket att berätta, eller det kanske jag har förresten! Eftersom det var så länge sedan jag skrev så har det hänt en del här i förorten. För några veckor sedan hade jag och Lasse en hel dag ledigt tillsammans, något som inte händer ofta, vi skulle åka till Ikea för att köpa en tavla till köket. Ni anar säkert hur det gick...vi kom hem utan tavla men med en köks-ö och en tv-bänk med skåp till vardagsrummet. Det började med att vi bara skulle kolla vad det fanns för tv-bänkar ifall vi skulle köpa en senare, då såg vi en tv-bänk med tillhörande högskåp och överskåp som bara kostade 2000 kr. Jag trodde det var för en av delarna och sa lite på skämt att är det för hela setet så tar vi det direkt! När det sen visade sig att så var fallet så tyckte Lasse att då köper vi väl det då. Så första grejen hamnade på vagnen. Sen kom vi till köksavdelningen och då såg jag en sån ö/rullbord som jag har velat ha i köket och den kostade bara några hundralappar så lite mot Lasses vilja köpte vi den också. Han blev motbevisad sen när jag hade skruvat ihop den och det faktiskt blev bra trots att han inte trodde det innan. Men den största grejen av allt inhandlades inte på Ikea utan på akvarielagret, så nu har vi ett 112L akvarium i vardagsrummet. Där simmar 10st kardinaltetror, 5st black molly, 2st malar och 5st platy. Så nu har vi 23husdjur men jag gillar nog vår svarta nallebjörn bäst, 5kg kärlek! Har å andra sidan inte vägt honom på ett tag så nu kanske det börjar krypa upp mot 6kg...Det blev en stor katt av den lilla fjanten som vi hämtade, trodde att han skulle vara ganska liten hela tiden för han växte mest på längden först. Men plötsligt en dag var han så lång som han skulle bli och började växa på bredden istället, fast han är ändå inte fet för man känner fortfarande ryggraden när man klappar honom och han är smidig. Han är helt enkelt bara en rejält byggd katt =) Eftersom jag har en vilodag idag så tänkte jag försöka få in lite bilder dels på lägenheten men även på Skurt och alla fiskarna, som jag kanske ska komma på namn till bara för att. Det är ju fortfarande ganska många i släkten som inte har varit här och hälsat på och jag tror de är lite nyfikna på hur det ser ut här. Men först frukost och så måste jag kolla lite i min nya Margaretha katalog. Bara massa handarbeten, som råkar vara min nyutnämnda hobby, kan bli farligt för det är alltid massor som jag vill ha...

RSS 2.0