Inte min grej?

Det här med att blogga kanske inte är min grej, eller så är jag helt enkelt en periodare...Jag får för mig att nu ska jag blogga och så gör jag ett eller flera inlägg varje dag i max en vecka sen hinner jag inte eller orkar inte.

Nu börjar en ny period iaf :) Jag har haft otroliga fyra dagar ledigt nu lördag-tisdag, känns som en riktigt trevlig försmak av 4 veckors semester som nalkas om 12 dagar. Igår spenderade jag nästan hela dagen i tvättstugan, det blev 6 fulla maskiner som sedan skulle vikas eller strykas, jag brukar ledsna efter ett tag och tänka att jag gör klart imorgon men eftersom jag vet att det inte brukar bli så så gjorde jag klart allting igår. Förutom några få plagg som fortfarande inte var torra när jag skulle stryka, de får jag ta idag. Jag plockade även undan alla saker, kläder och disk som stod framme för att kunna ha en njutningsdag idag och vara helt ledig. Men det är som jag säger: man ska aldrig göra sig till, för vad ser jag idag när jag tittar ut? Stora tjocka moln som hopade sig framför solen just som jag hade tagit på mig bikinin för att bättra på brännan lite...Lade mig på filten med min ljudbok ändå och då kom solen ändå fram ganska så länge.

Just som jag låg där och njöt kom Skurt och puffade lite på mig sedan försvann han in under staketet till grannen och satte sig under en buske. Nästa gång jag tittade upp på honom satt han där och hulkade, jag blev såklart lite stressad som jag alltid blir när jag tror att han är sjuk. Men det blev inte mer än så och om det berodde på flugorna han smaskade i sig igår kväll eller på gräset han betade under förmiddagen förblir ett frågetecken. Men eftersom jag ställde mig upp så passade grannen på att haffa mig för ett samtal, han är riktigt trevlig trots sin smygrasism och motstånd mot lekande barn. Så länge han är snäll mot Skurt så kan jag lyssna lite på hans klagomål om övriga grannar, det enda är att han pratar så otroligt mycket när han väl kommer igång som tur var ringde hans telefon så då passade jag och Skurt på att smita in, haha. Nu är det dags att inventera köket i jakt på något att äta!

RSS 2.0