Fräschare

Upptäckte just att jag fortfarade hade höstlöv och orangea färger på sidan så nu är det en mer årstidsanpassad bakgrund. Den kommer förhoppningsvis vara aktuell någon vecka till eller två. Sen blir det kameler och vattenpipor när vi drar till Egypten.
Längtar verkligen dit nu, drömmer om sol på nätterna, inatt blev det visserligen en mardröm för jag hade översolat och var täckt av vattenblåsor på hela överkroppen...Det ska inte hända i verkligheten!

Idag blir det ljusparty här hos mamma, något som verkar vara frekvent återkommande här nere. Jag har själv bara varit på ett hittills och då var jag fattig student så det blir roligare nu när ekonomin är lite bättre :)
Det kommer dessutom bjudas på muffins, eller cupcakes som det tydligen kallas om man har glasyr på. Tyra var här och bakade med Lovisa igår, inga kommentarer om det för det blev ju muffins tillslut. haha! Hon kommer tillbaka idag för att hjälpa till att smeta på glasyren, eller krämen eller vad man nu ska kalla det gott är det iaf!

Nu känner jag doften av porterstek från köket så jag ska avsluta här och gå ut dit för att stilla min hunger, det är inte bra att pyssla med muffins när man är hungrig...

Riktigt såhär kommer nog inte eftermiddagens cupcakes se ut men inte långt ifrån!


Extremt dåligt uppdaterat...

Såg att mitt senaste inlägg var i semptember, men efter önskemål ska jag nu försöka uppdatera oftare. Sitter för tillfället i soffan hos mamma och pappa och tittar på curling, en sport som jag inte alls förstår men som hela Sverige ikväll verkar sitta klistrade framför. Alla i Sverige som inte tittar på melodifestivalen förstås, ska väl själv flytta ut i köket och titta på de sista bidragen, vi ska nog inte räkna med att få vara värdland för Eurovision Song Contest nästa år om det inte sker ett mirakel ikväll...

Hörde att Danmarks bidrag till ESC är ett svenskt bidrag som inte ens blev uttaget i Sverige. Då undrar man ju om det är ett riktigt fiasko som faktiskt är sämre än alla bidrag vi sett i svenska Melodifestivalen, är det så måste jag komma ihåg att skriva upp öronproppar på inköpslistan den veckan. Eller kan det vara så att herr Björkman i år tog ut bidragen efter en långvarig öron inflamation med kraftig tinnitus som biverkning. Antar att det borde vara det sista alternativet eller något liknande för att ett bidrag skulle vara sämre än det sämsta vi hört i årets deltävlingar känns som en musikalisk omöjlighet...

Nu lämnar jag curlingen och flyttar ut till Mellis istället, om inte annat så kanske mitt självförtroende i Singstar förstärks, haha!

RSS 2.0